Skip links
Published on: Social Media

Nieuw! Onze Instagram-checklist: zo ziet jouw profiel er op en top uit

Woehoee! De Instagram-checklist met 9 tips om jouw Instagram-profiel er op en top te laten uitzien is vanaf nu gratis te downloaden op onze website. Wij vertellen je in deze blog er meer over.

De Instagram-checklist: wat kan je verwachten?

In de checklist vertellen we je op een laagdrempelige en makkelijke manier hoe je voor de beste eerste indruk zorgt op Instagram. En die is belangrijk, omdat mensen vaak op basis daarvan besluiten je wel óf niet te gaan volgen.

Welke onderwerpen worden er uitgelicht?

Om je alvast een tipje van de sluier te geven, hebben we hieronder wat hoofdstukken voor je opgesomd:

>> Schakel over naar een professioneel account

>> Kies voor een naam die beschrijft wat je doet

>> Een kort, maar o zo duidelijke bio

>> Gebruik de hoogtepunten als verlengde van je bio

>> Creëer eenheid

Waarom de Instagram-checklist?

Wij hebben de Instagram-checklist: zo ziet jouw profiel er op en top uit niet zomaar gemaakt. We vinden het namelijk supertof om ondernemers te helpen meer uit hun Instagram te halen. En dat begint bij het begin: je profiel. Je online visitekaartje. De plek waar veel mensen voor de eerste keer met jou of je bedrijf in contact komen. Is deze eerste indruk goed? Dan is de kans groot dat ze blijven hangen en je gaan onthouden. En dat is precies wat je wilt, toch? In die hoofden van je (potentiële) doelgroep kruipen en er nooit meer uitkomen.

Downloaden maar!

Download nu de checklist (gratis en voor niets) en ga aan de slag met een profiel dat zo aantrekkelijk is, dat je het wel móet volgen. 🙌🏼

Mocht je trouwens vragen hebben of ergens niet uitkomen, stuur ons een DM of appje!

Leave a comment