Skip links
Published on: Social Media

Huisstijlkleuren doortrekken in je Stories

Van onze kleding op een foto tot aan de kleinste details op onze website. Is het je ooit opgevallen dat wij onze huisstijlkleuren overal laten terugkomen? Neem maar eens een kijkje! Dit gaat niet per ongeluk, maar doen we bewust. Waarom? Consistent gebruik van je huisstijlkleuren zorgt voor herkenbaarheid. In deze blog vertellen we je hoe je je huisstijlkleuren kunt doortrekken in je Stories.

Zin in een testje?

» Aan welke kleuren denk je als wij Ikea zeggen?
» En bij Transavia?
» En bij LOT Media? 😜

Zie je. Doordat deze bedrijven o-v-e-r-a-l hun kleuren laten terugkomen, hebben je hersenen een link gemaakt. Zie je blauw-geel in een Instagram-post? Dan denk je aan Ikea. Een Insta Story met heldergroen, veel wit en wat felroze? Jep, dat moet Transavia zijn.

Huisstijlkleuren doortrekken in je Stories

Het valt ons op dat een huisstijl door laten trekken in de stories vaak wordt vergeten. Zonde, want dit is ook gewoon een onderdeel van je content uitingen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Nou, zo. ⤵️

  1. Typ de tekst
  2. Voeg daarna een foto toe met al je huisstijlkleuren
  3. Selecteer de tekst opnieuw en kies met het pipetje de juiste kleur. Herhaal dit eventueel nog een keer met een andere tekst en kleur.
  4. Sleep als laatst de foto met de kleuren naar het prullenbakje.

That’s it! Ziet dit eruit als abracadabra? In deze Instagram Reels laten we je aan de hand van beeld zien hoe je je huisstijlkleuren doortrekt in je Stories. Zeker weten dat het je dan lukt. 📲

Leave a comment