Skip links
Published on: Social Media

Hashtags in je Instagram Stories gebruiken, zo doe je het ongezien

Hashtags in Stories? Ja, ook daar. 😉 Door hashtags in je Instagram Stories te gebruiken, kunnen je Stories door nieuwe mensen ontdekt worden. Met de nadruk op kunnen. Het is namelijk geen garantie dat dat altijd gebeurt. Maar hé, iedere kans is er 1 dus aanpakken die handel. Een paar hashtags heb je toch ook zo getypt of nog sneller: gekopieerd en geplakt uit je notities. En het wordt allemaal nog minder erg wanneer jij die 𝘭𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 hashtags in je Stories kan verbergen terwijl ze nog wel gewoon hun werk doen. Wij trakteren je daarom op drie handige trucjes!

#1 Gebruik het pipetje

Geef je hashtag met het pipetje de kleur van de achtergrond. Pie watte? Dat is dat ‘pennetje’ helemaal links bij de voorbeeldkleuren.

#2 Klein maar fijn

Maak de hashtags zo klein dat je ze niet meer ziet. Doe dit door de tekst te knijpen om het kleiner of groter te maken.

#3 Kiekeboe

Verstop de hashtags onder een foto of emoji.

Hashtags in Stories

We kunnen het wel lastiger maken, maar het is nou eenmaal geen rocket science. Toch nog aan het struggelen tijdens het proberen óf is het nog ietwat onduidelijk? Na het zien van onze Reel gaat het je ongetwijfeld lukken. En bij (overige) vragen kan je ons hier vinden. Successss!

Ps. In je Instagram Stories kun je geen 30, maar maximaal 10 hashtags gebruiken.

Leave a comment