Skip links
Published on: Social Media

4x het verbeteren van je Instagram-account

Weet je wat zo leuk is aan Instagram? Dat je jezelf elke keer weer kunt uitdagen om je account nóg beter te maken. En of dat nu met grote of kleine stappen gaat, dat maakt niet uit. Elke stap is er één en dat moedigen we dan ook alleen maar aan. Daarom delen we in dit blog 4 dingen die we vaak 𝘧𝘰𝘶𝘵 zien gaan. De 4 dingen voor het verbeteren van je Instagram-account! 🙌🏼

» Doen: post consistent

Door consistent te posten ben je vaker top of mind bij je volgers (dankjewel algoritme). En echt, wij zijn de laatste die zeggen dat consistent posten heel makkelijk is, maar er zijn wel handigheidjes om dit vol te blijven houden.

» Doen: ga zelf op de foto

Nee, nee, nee. Niet zeggen dat je dit ongemakkelijk vindt, want eerlijk: dat vinden wij ook. Toen we deze Reel opnamen, hebben we wel duizend keer gedacht: ‘’Gaan we dit echt doen?’’ Ja dus. En weet je waarom? Omdat we weten dat het werkt. Door persoonlijke foto’s en video’s te delen, leren je volgers je beter kennen en krijgen ze meer vertrouwen. Meer vertrouwen in jou, je werk en je hele bedrijf.

» Doen: reageer op anderen

Instagram is geen eenrichtingsverkeer. Hoe meer interactie je hebt met je volgers en andere gebruikers, hoe leuker Instagram dat vindt. Wacht daarom je likes en reacties niet af, maar wees zelf ook actief.

» Doen: geef je eigen draai aan je post

Natuurlijk is inspiratie halen uit andere accounts of posts van anderen helemaal oké, maar don’t be a copycat. Nadenken over eigen content en dat realiseren is zoveel leuker en beter.

Verbeteren van je Instagram-account

Met welk punt ga jij aan de slag voor het verbeteren van Instagram-account? 💪🏼🤩 Laat het ons weten! We zijn benieuwd. En mocht je nou nog vraagtekens hebben, stuur ons even een berichtje via het contactformulier of onze socials. Whatsappen of bellen mag natuurlijk ook! 📲

Leave a comment