Skip links
Published on: Social Media

5 tips voor meer weergaven op Reels

‘’Zeg LOT, hoe krijg ik meer Reels weergaven (views)?’’ Een vraag die we vaak krijgen van ons klanten en waar jij ongetwijfeld benieuwd naar bent. We’ve got your back. Met deze vijf tips krijg jij meer weergaven op Reels. Lees je mee?

Meer weergaven op Reels

1️⃣ Maak meteen duidelijk waar de Reel overgaat. Hoe? Door een omslagfoto te gebruiken waarop staat wat het onderwerp van je Reel is óf door aan de eerste seconden van je Reel tekst toe te voegen. Beiden mag natuurlijk ook! Benieuwd naar wat we precies bedoelen? Bekijk de omslagfoto’s in onze Reels overzicht hier.

2️⃣ Speel in op trends. Denk aan een bepaald muziekje wat je vaak hoort of formats die je vaak voorbij ziet komen. Doe mee met wat hip is. Vinden mensen leuk om te zien.

3️⃣ Houd het kort. Wanneer je je Reels gaat opnemen, kun je standaard kiezen voor 30 of 15 seconden. Tip van LOT: kies voor 15 seconden. Wij mensen hebben namelijk een aandachtsspanne van likmevestje en dat betekent dat we ontzettend snel onze aandacht kwijt zijn. Onthoud daarom: MAND! 😉

4️⃣ Maak het afwisselend. Werk met transities en overgangen! Die maken het leuk en spannend om naar te kijken.

5️⃣ Houd het snel. Zowel in beeld als tekst! Dat zorgt ervoor dat mensen ‘m misschien nog eens (en daarna nog eens) gaan kijken.

Zeker weten dat je met deze tips impact gaat maken op Reels. Toi, toi, toi! En mocht je nou nog vraagtekens hebben, stuur ons even een berichtje via het contactformulier. WhatsAppen of bellen mag natuurlijk ook! 📲

Leave a comment