Skip links
Published on: Social Media

De lijst met Instagram updates die je niet mag missen

Zoals je misschien wel hebt gemerkt, waren we even flink van de radar verdwenen. Oorzaak? Druk voor klanten. Helemaal niet erg natuurlijk, maar hierdoor heb je misschien wel een aantal belangrijke Insta-updates gemist die we toch graag met je willen delen. Daarom hier alsnog een leuk lijstje met Instagram updates die je niet mag missen. πŸ˜‰

Β» Statistieken voor Reels

Party, party, want eindelijk zijn daar dan de statistieken voor Reels. Of nja, een paar. Zo kun je (als je de functie hebt) zien hoeveel vind-ik-leuks & opmerkingen je hebt gehad, hoe hoog de interactie is geweest, hoe vaak je Reel is opgeslagen en hoe hoog het bereik & het aantal weergaven is. Helaas nog weinig data over hoelang een Reel is bekeken of wanneer mensen precies afhaken, maar hΓ© het begin is er. Op naar de volgende update!

Β» Vind-ik-leuks verbergen

Je hebt de mogelijkheid om je eigen Γ©n de vind-ik-leuks van anderen te verbergen, zodat je je beter kunt richten op wat mensen delen in plaats van hoeveel mensen het leuk vinden. Hoe je dit doet? Ga naar je profiel en tik op de drie streepjes rechtsboven. Ga naar Instellingen > Privacy > Berichten. Daar zie je van boven een schakelaar voor de optie 𝘈𝘒𝘯𝘡𝘒𝘭 𝘷π˜ͺ𝘯π˜₯-π˜ͺ𝘬-𝘭𝘦𝘢𝘬𝘴 𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘦𝘳𝘨𝘒𝘷𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘣𝘦𝘳𝘨𝘦𝘯.

Β» De carrousel post 2.0

We kregen vorige week wat berichtjes met de vraag of de carrousel optie was verdwenen. Het antwoord? Gelukkig niet! Het maken van een carrousel is alleen bij sommigen wat veranderd. Zo drukte je eerst op de twee vierkantjes rechts onderaan je post om een carrousel te bouwen en moet je nu de eerste foto die je wilt gebruiken wat langer vasthouden. Daarna zie je dat je meerdere foto’s kunt selecteren en kun je alsnog een carrousel maken!

Zo dit is het nieuwste lijstje met Instagram updates. We zijn nieuwsgierig, welke nieuwe functies heb jij wel/niet? πŸ™ŒπŸΌ Laat het ons hieronder weten!

Leave a comment