Skip links
Published on: Social Media

Interactie vergroten op Instagram: zo doe je dat

Het aantal volgers. Het blijft toch zo’n lekker getal om in de gaten te houden hè? Toch willen we je het nog maar een keer meegeven: je blind staren op het aantal volgers is iets wat je niet moet doen. Uiteindelijk draait het allemaal om de kwaliteit van je volgers. Want wat heb je aan 10.000 volgers als bijna niemand je post ziet? Of nog erger: bijna niemand je post een hartje geeft of erop reageert? Interactie vergroten.

Er zijn heel veel manieren om je bereik en interactie op Instagram te vergroten, maar een van de belangrijkste tips is toch wel dat je een goede mix aan persoonlijke én waardevolle content moet delen.

⚡️ Persoonlijk, omdat mensen het heel leuk vinden om te zien wie zich achter het account schuilhouden.
⚡️ Waardevol, omdat mensen ook wel iets aan je berichten moeten hebben. Hierbij kun je denken aan een stukje inspiratie, informatie of entertainment.

Succes!

Weet je hoe jij je bereik en interactie kunt vergroten op Instagram? Of heb je meer Instagram vragen? Scrol dan eens door ons Instagram-account. Hier geven wij wekelijks handige tips die je gelijk kunt toepassen. En mocht je een vraag hebben, dan weet je ons hier te vinden. Even bellen, appen of mailen mag natuurlijk ook ;-).

 

 

 

Leave a comment