Skip links
Published on: Social Media

Instagram post versus story

Herken je dit? Je hebt een te gek idee om te delen, maar je weet even niet waar je moet beginnen. Is het beter om dit via Stories te doen? Of kies je toch voor een normale post? Want wat is nou het verschil tussen Instagram post en story? Time for a battle: Instagram post versus story.

Instagram bericht

Het grootste verschil tussen een post en story zit ‘m in de kwaliteit. Een post blijft altijd zichtbaar voor je volger (of je moet ‘m archiveren) en dat zorgt ervoor dat deze van een betere kwaliteit moet zijn. Lees: volgers moeten er iets aan hebben. Zo deel je in een Instagram post een tip waarmee je je volger helpt, je geeft je mening over een bepaald onderwerp of schrijft over een gebeurtenis waar je je volgers zich in herkennen.

Instagram verhaal

Een story daarentegen is maar 24 uur zichtbaar (tenzij je ‘m opslaat in je hoogtepunten) en hoeft daarom niet perfect te zijn. Hier deel je vaker spontane momenten, zoals kijkjes achter de schermen, een opsomming van je aanbod of dingen die niet direct met je business te maken hebben.

Instagram post versus story

Tot zover het verschil tussen Instagram post en story. Gaat dit je de volgende keer helpen? Of heb je nog wat extra hulp nodig? Laat het ons dan hier weten of volg ons voor meer tips op onze Instagram

Leave a comment